Een paar woorden over ons

Draagbaarheid, duurzaamheid, schoonheid, en kostbaarheid. Een sieraad is voor het leven!

Juwelen spreken voor zich… Tóch draagt iedereen een sieraad anders en wordt het “op uw lijf geschreven”. Smaken verschillen, outfits verschillen, mensen verschillen.
Daarom geloven wij zo in die persoonlijke aanpak waarmee een sieraad UW sieraad wordt.

Door uw wensen op de juiste manier in kaart te brengen zorgen wij ervoor dat u tevreden onze winkel verlaat. Ongeacht uw budget! Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Misschien vind u zelfs dat sieraad waarvan u niet eens wist dat u het zocht…?

Onze visie

AVakkundigheid en ijzersterke merken
Met hoogwaardige merken en een vakkundig team willen wij altijd kwaliteit kunnen garanderen
BEen klant voor het leven, zolang u dat wilt
Door onze persoonlijke service en begrip voor uw wensen en budget zult u zich altijd welkom voelen.

Service in 4 stappen

1Een persoonlijke kennismaking

Bij juwelier Van Deth geloven wij in de (al sinds 1858) in een persoonlijke benadering en service.
Een sieraad wordt UW sieraad en zal alleen maar mooier worden als het u op het lijf geschreven is! Wij leren onze bezoekers daarom graag kennen zodat we u het best van dienst kunnen zijn.

2Uw wensen en de mogelijkheden

U heeft een wens, een idee… Wij weten bij elk budget een passend sieraad te vinden of te maken. Graag inventariseren wij samen met u wat de wensen en mogelijkheden zijn. Valt de keuze op een product uit de collectie of heeft u liever iets op maat gemaakt? Wij helpen u graag met de vormgeving van uw wensen!

3Uw smaak, de merken en maatwerk

Nadat we kennis hebben gemaakt en weten wat voor sieraad op uw lijf geschreven is, volgt de volgende stap:
We gaan met veel liefde voor u aan de slag. Met ontelbare voorbeelden en kant-en-klare producten in onze collectie kijken we samen wat het best passende sieraad voor u is.

4Het blijft niet bij alleen een aankoop!

Na het afnemen van een sieraad, maatwerk of niet, staan we nog altijd voor u klaar! Of het nu gaat om een kleine reparatie of bijpassende juwelen, de servicegerichte nazorg na een aankoop zal u tevreden stemmen. Wij hebben hiermee naam gevestigd in én buiten onze regio!