Aller Spanninga Trouwringen

Aller Spanninga : 150 jaar exclusieve kwaliteit

In 1863 begint goudsmid Aller Spanninga in de Friese plaats Joure een trouwringenatelier. Kwaliteit en ontwerp staan bij hem hoog in het vaandel en dat dit werkt, blijkt uit de groei die het bedrijf doormaakt. Naast Joure, opent hij vestigingen in Amsterdam en het Duitse Pforzheim. Anno nu is Aller Spanninga Nederlands enige trouwringenatelier.

In de geest van de oprichter maakt het team van Aller Spanninga met liefde voor het vak, kwalitatief hoogwaardige trouwringen.

Verrassend mooie ontwerpen ontstaan door een combinatie van ambachtelijk vakwerk en met toepassing van de modernste technieken.

Een dag die een gouden randje verdient

Je trouwdag, geen dag in je leven die je zo tot in de puntjes plant en die je zo intensief beleeft.
Logisch, want op deze dag kiezen jullie ten overstaan van al jullie dierbaren voor elkaar. Zo’n dag vier je op een manier die bij jullie past. Dat je net zoveel aandacht besteedt aan de keuze van je trouwringen vinden wij dan ook heel vanzelfsprekend! Op deze dag wens je elkaar immers het beste in het leven, een wens die je kracht bijzet met het uitwisselen van ringen. Trouwringen die bij jullie en bij jullie leven passen: trouwringen die kwaliteit uitstralen en uniek zijn, die exclusief zijn en die met liefde gemaakt zijn. Trouwringen van Aller Spanninga!

Bezoek de website van Aller Spanninga »

Gerelateerde berichten